Събитие

Дискусионна среща „Истории на успеха“

Покана за дискусионна среща "Истории на успеха"
Дата
20 октомври 2021
от
14:00 ч.
Място на провеждане
Онлайн в Zoom

Европа Директно Дупница има удоволствието да Ви покани на онлайн дискусионна среща на тема „Истории на успеха“, която ще се проведе в платформата Zoom на 20 октомври 2021 г. от 14:00 часа.

Ще имате възможността да чуете вдъхновяващи истории за кариерния път на успешни личности от различни професионални сфери. Сред тях ще бъдат Михаела Филева (певица), доц. Светослав Малинов (ръководител на катедрата по политология на СУ „Св. Климент Охридски“ и бивш евродепутат) и Етиен Янев (експерт по дигитален маркетинг в Atos). Те ще споделят своите лични истории за успеха и за „магията“ да балансират между професионалния и личния живот.

В днешно време успешната кариера и възможности за развитие повече от всякога зависят от личната мотивация, амбиции и умения. „Историите“, които ще бъдат представени, могат да бъдат пример за израстването и образоването на повече млади хора в активно гражданство, етични ценности, творчество, предприемачество и инициативност.

В рамките на събитието ще се проведе неформална дискусия, в която всички присъстващи ще могат да разменят полезни съвети и да споделят опит.

Теми бизнес, план за възстановяване и устойчивост
Предишна публикация
Празник на черешата
Следваща публикация
Доверието на аудиторията и прецизното отразяване на фактите

Още по темата

Skip to content