Ученически конкурс „Българският символ на евромонетите“

Източник: ЕД Дупница

ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница обявява конкурс за есе или рисунка за ученици от всички възрасти.

Тема на конкурса: „Българският символ на евромонетите

Във връзка с предстоящото въвеждане на Еврото, очакваме да видим визията на учениците относно това как да изглеждат българските евромонети. Кой е символът на България? Какво ни отличава? С какво се гордеем? Всеки има своите отговори на тези въпроси. Преплетете ги с креативността на приложните изкуства или магията на думите и ни покажете за каква визия на евромонетите мечтаете!

Условия:

Всеки участник може да участва само с една разработка – есе в обем до 2 печатни страници, шрифт Times New Roman 12 или рисунка, без ограничения в размера.

Срок и участие:

Материалите за участие в конкурса очакваме до 31.10 (включително) на e-mail: direct@europe.bg с тема „ЗА КОНКУРСА“. В приложение следва да добавите есето или снимка на рисунката. Имейлът трябва да съдържа три имена на ученика, училище, град, клас, възраст и тел. за връзка. В случай, че участвате с рисунка и сте сред наградените, тя ще бъде изискана в оригинал и ще бъде изложена в офиса на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница. Освен това, ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница ще разпространи наградените творби (рисунки и есета) в своите онлайн канали.

Награди:

Журито в състав представители на екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница и приемната организация Европейски институт ще излъчи трима победители, както следва:

I място – ваучер за онлайн книжарница на стойност 100 лв., грамота и предметни промоционални материали на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница;

II място – ваучер за онлайн книжарница на стойност 80 лв., грамота и предметни промоционални материали на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница;

III място – ваучер за онлайн книжарница на стойност 60 лв., грамота и предметни промоционални материали на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Дупница.

Теми ЕД Дупница, #Евро, конкурс
Предишна публикация
Образователен център „Добро“ и кампанията „Генератори за Украйна“ получиха награди на ЕП
Следваща публикация
Игра на новини В Русе

Още по темата

Skip to content