EYE2023: регистрирайте се за младежката конференция на Парламента

© European Union 2021 - EP - Dysturb/Chauvin Guillaume
Източник: Аудио-визуална служба на ЕП

На 9 и 10 юни хиляди европейци на възраст между 16 и 30 години ще дойдат в Европейския парламент в Страсбург, за да обсъдят и споделят идеи за бъдещето на Европа.
Младите хора ще се срещнат с експерти, активисти, инфлуенсъри и политици и ще имат възможност да обменят идеи и да открият вдъхновение в центъра на европейската демокрация.

Повече прояви тази година

Петото издание на конференцията предвижда близо 200 прояви, в които ще могат да се включат участници на място и онлайн. Ще има дискусии, възможности за запознанства, артистични изпълнения, спортни състезания и интерактивни семинари.
Някои от проявите са организирани в сътрудничество с други европейски и международни институции, граждански и младежки организации.

Регистрирайте се за участие

Всички европейци на възраст между 16 и 30 години могат да вземат участие. Няма нужда да формирате група, можете да се регистрирате самостоятелно.
Крайният срок за записване е 24 февруари 23:59 часа централноевропейско време, но не го оставяйте за последния момент, тъй като по-ранните заявки за участие ще имат приоритет.
Участието в конференцията е безплатно, но ще трябва да покриете сами разходите си за пътуване и престой в Страсбург.

Регистрирайте се за участие в EYE2023.

linkПроектопрограма на събитието
Теми #EYE2023, Европейски съюз, младежки дейности
Предишна публикация
Онлайн обучение Кариерно развитие чрез Erasmus+ и eTwinning, 08 – 09 февруари 2023г.
Следваща публикация
Икономическа прогноза от зимата на 2023 г.: Икономиката на ЕС ще избегне рецесията, но неблагоприятните условия са още налице

Още по темата

Skip to content